به گزارش قدس آنلاین، معاون آموزشی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی روز سهشنبه در حاشیه افتتاح این طرحها و بازدید از زیرساختهای آموزشی دانشکد علوم پزشکی مراغه بیان کرد: این دانشکده با برخورداری از سه بیمارستان آموزشی میتواند روند توسعه را سریعتر از سایر دانشکدههای علوم پزشکی کشور طی کند و تا حدودی عقب مانده است.
دکتر «ابوالفضل باقری فرد» اضافه کرد: بستر مناسب آموزشی و مراجعهکنندگان متنوع و متعدد به مراکز درمانی و آموزشی شهرستان برای آشنایی دانشجویان پزشکی با انواع مختلف بیماریها وجود دارد.
وی ادامه داد: طی ۲ سال اخیر، هفت دانشکده علوم پزشکی در سطح کشور دانشجوی پزشکی جذب کرد که بر اساس ارزیابیها، دانشکده علوم پزشکی مراغه از سطح کیفی مطلوبی برخوردار است.
وی توجه بیش از پیش به نیازهای دانشجویان پزشکی این دانشکده را مورد تاکید قرار داد و افزود: مراغه از ظرفیت نیروی انسانی قابل توجهی هم برخوردار است و پزشکان برجستهای در سطوح ملی و بینالمللی دارد.
پیشرفتهای نظامی و حوزه سلامت نظام برجسته است
معاون آموزشی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه نظام مقدس جمهوری اسلامی در ۲ حوزه نظامی و سلامت شاهد پیشرفتهای چشمگیر است، بیان کرد: قبل از پیروزی انقلاب اسلامی پزشکان خارجی در کشورمان طبابت میکردند در حالی که اکنون حدود ۱۰ هزار دانشجوی خارجی در کشورمان تحصیل میکنند که ۸۰ درصد آنها در رشته پزشکی پذیرش شدهاند.
دکتر باقری فرد افزود: در حوزه نظامی و به ویژه هوا و فضا نیز کشورمان به مرحله بازدارندگی رسیده و پیشرفتها بسیار ملموس و در سطح بینالمللی است.
در این آیین معاون آموزشی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با همراهی دکتر غلامرضا حسنزاده، دبیر شورای عالی برنامهریزی وزارت بهداشت و دکتر بهروز عطار باشی مقدم، دبیر شورای گسترش دانشگاه های علوم پزشکی ابتدا سالنهای تشریح و مولاژ دانشکده پزشکی مراغه را افتتاح کرد.
این طرح با ۵۰ میلیارد ریال سرمایهگذاری در ۲ طبقه و با مساحت ۳۵۰ مترمربع اجرا شد تا دانشجویان رشته پزشکی مراغه بتوانند دروس مربوط به تشریح را بدون مراجعه به دانشگاه علوم پزشکی تبریز پشت سر بگذارند.
همچنین ساختمان آموزشی بیمارستان سینا با حدود ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی و بخش الحاقی این بیمارستان با ۷۰ تخت که طی یکی ۲ ماه آینده به بهرهبرداری میرسد نیز مورد بازدید معاون وزیر بهداشت و هیئت همراهش قرار گرفت.
گفتنی است در این آیین مرکز جامع سلامت جانبازان هم چهار ماه زودتر از موعد تحویل طبق قرارداد افتتاح شد؛ مرکزی که ۴۳۴ مترمربع زیربنا دارد و ۶۳ میلیارد ریال برای آن هزینه شد.
معاون آموزشی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و هیئت همراهش همچنین از زیرساختهای آموزشی رشتههای پیراپزشکی هم بازدید، و با برخی از دانشجویان راجع به کیفیت آموزشی گفتوگو کرد و در نهایت وضعیت آموزشی دانشکده علوم پزشکی مراغه را رضایتبخش خواند.
بیمارستان امیرالمومنین (ع) و بیمارستان خیرساز و در حال احداث بیماران سرطانی مراغه هم به عنوان بخش دیگری از زیرساختهای آموزشی و درمانی این شهرستان در برنامه سفر معاون وزیر بهداشت قرار دارد و وی تا ساعتی دیگر از این مراکز درمانی نیز بازدید میکند.
ادای احترام معاون وزیر بهداشت به شهید خدمت
معاون آموزشی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و هیئت همراهش در بدو ورود به مراغه نیز در مزار شهید «مالک رحمتی» در گلشن زهرا(س) مراغه حضور یافت و به این شهید خدمت ادای احترام کرد.
نظر شما